Handledningsåret för KBT steg 1

Jag fortsätter utbilda mina studenter i KBT steg 1 under 2017 och i år är det dags för handledning.

 

Att förbereda utbildningen och träffarna fyller mig med energi och glädje. Jag tycker om att se mina studenter växa och utvecklas. Det är en resa som jag vill vara med på. Det är därför jag trivs så bra som utbildare och handledare; jag får se hela studentens resa och se KBT-effekterna och resultaten av mina- och mina studenters insatser.

 

Ny kurs i steg 1 KBT

Du kan också bli en av mina studenter och lära dig en metod som du kan använda i ditt dagliga arbete där du är i kontakt med människor. Vi startar en ny kurs i steg 1 KBT nästa år. Sista anmälningsdag är den 1 oktober 2017.

 

Hoppas du också vill bidra till och vara en del av en positiv förändring som leder till att andra utvecklas och växer.